De keuzes van koplopers!

Op de verduurzaaming van de foodsector komt steeds meer druk te staan. Hoe gaan de front-runners uit onze business daarmee om? 
Ontdek het op ons onvolprezen Outbreakcongres, waar koplopers hun keuzes met je delen!

 

  8.30 uur           Inloop - koffie/thee

  9.30 uur           Opening Rob Morren, ABN AMRO

  9.45 uur           Start programma

16.45 uur           Einde programma - borrel

 

Ochtend

Een vasthoudende deugniet...

Martijn de Greve 

Martijn de Greve
Dagvoorzitter

 


 

Lees verder...

GIZ: der grosse Unbekannte in den Niederlanden…

Janosch Jerman


Janosch Jerman
Head of Private Sector Clients, GIZ

 

 

Lees verder...

Twistgesprek: vóór of tegen betutteling?

Panel

 

 

 

 

 

 

  • Rob Baan (Koppert Cress)
  • Eline van der Valk (Centrum Gezond Gewicht)

    versus

  • Elma Drayer (de Volkskrant, Vrij Nederland)
  • Marcus Huibers (Vrije Universiteit)

Lees verder...

De duurzame keuzes van een voedselicoon

Erwin Dito 
Erwin Dito 
Managing Director 
McDonald’s NL

 

 

Lees verder...

‘Hoe groter onze invloed, hoe beter voor de sector’

Joost Leeflang 
Joost Leeflang
CEO Marqt


 

Lees verder...

Middag

Workshops

Collage 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts:

  • Mark Huis in ‘t Veld 
    Climate Neutral Group
  • Anne Manschot 
    Enact Sustainable Strategies
  • Hans Blonk 
    Blonk Consultants
  • Moayad Abushokhedim 
    Fooditive by 7th Circle
  • Marloes Schulte 
    FrieslandCampina
  • Jeroen van Vliet 
    Coca-Cola European Partners NL
  • Bert Lotz 
    Wageningen Plant Research
  • Hubertine Roessingh,
    B Corp Europe
  • Wim van den Burg 
    Coop Supermarkten
Lees verder...

Het grote interview


      Rosanne Hertzberger (NRC)

               in gesprek met 

    ANITA SCHOLTE OP REIMER 
      VP Quality & Sustainability
                  Albert Heijn

Anita Scholte op Reimer

Rosanne Hertzberger

          

Lees verder...

Borrel