Klik hier voor een PDF van het programma van het zesde Outbreakcongres (2019). Met onder andere een interview met Anita Scholte op Reimer, VP Quality & Sustainability Albert Heijn door Rosanne Hertzberger.

Klik hier voor een PDF van het programma van het vijfde Outbreakcongres (2017). Met onder andere een interview met Jaap Wassink, Country Director NL Coca-Cola European Partners, door Meike de Jong.

Klik hier voor een PDF van het programma van het vierde Outbreakcongres (2016). Met onder andere een interview met Louise Fresco, voorzitter Raad van Bestuur WUR, door Felix Rottenberg.

Klik hier voor een PDF van het programma van het derde Outbreakcongres (2015). Met onder andere Koen Slippens, CEO van Sligro Food Group, in gesprek met Marcia Luyten.

Klik hier voor een PDF van het programma van het tweede Outbreakcongres (2014). Met onder andere Ed van de Weerd, Commercieel Directeur Jumbo Supermarkten, in gesprek met Marcel Schuttelaar.

 

Klik hier voor een PDF van het programma van het eerste Outbreakcongres (2013). Met onder meer Sander van der Laan, Algemeen Directeur Albert Heijn, in gesprek met Clairy Polak.